angel on earth.

Suttit och slarvritat lite med mina gelepennor den senaste timmen. Har ingen insperation alls. Är så fullt upp i mitt huvud nu att jag inte ens är sugen på att göra de som jag faktist älskar. Ritade nu bara för att de var ett ganska bra tag sen jag gjorde de sist. 
I natt hade katten skitit rennskita under mitt skrivbord ( på fårfällen), så vaknade upp till en stank som nästan fick mig att spy. fy fan, har fått skrubba väggar och golv.

Morfar

I går somnade min kära morfar in. Han har i en vecka legat i resperator efter ett hjärtstop på 30 minuter. I går fick han tillslut somna in. Hur jag känner mig just nu kan jag inte beskriva med ord. Altdrig har någon nära dött i från mig. Jag vet inte om jag ska gråta, skratta eller  hur jag ska bete mig. De är som att jag vill stoppa mig själv från att ha kul på samma gång som jag vet att jag måse få skratta.
Jag är glad över att han fick ett så pass långt liv och att han har funnits där så länge för mig och alla andra. Allt liv har ett utgångsdatum och nu var de tyvärr Moffens tur. Vi fick lära känna våran knasiga med snälla morfar och de är jag så glad över. RIP kära morfar

Good bye Gotland. Hej Göteborg








Nu har jag precis kommit från Gotland. Haft en super bra vecka. Vädret har varit på vår sida och vi har kunnat bada nästan varje dag NICE. Sitter i Sundsvall och väntar på att kl ska bli så pass mycket så jag kan sätta mig på natttåget ner mot Göteborg.

RSS 2.0